zondag 2 februari 2014

Stampotique - Perfect Imperfections - Art Journal

Lief, schattig, perfect ..... zo kan je de Stampotique Odd Characters absoluut niet noemen, maar toch vallen ze onder mijn favoriete stempels omdat ik ze net door hun imperfectie heel mooi vind.
En het imperfecte van Art Journaling past daar natuurlijk perfect bij!! ;-))Sweet, cute, perfect ..... you can't say that about the Stampotique Odd Characters.
But I love them, and they are one of my favorite stamps because of their imperfection. Voor deze pagina's gebruikte ik acrylverven, stencils, houtskool, Copic markers en volgende stempels:
Unity Stamps : She script CT-941A
Stampotique : Mothloved, Abstract Foliage
Dylusions : The Right Words

 
Dankjewel voor je bezoekje/reactie!
Thanks for your visit/comment!

13 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een prachtige pagina's, mooi van kleur, structuur en een geweldige tekst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige pagina Linda, heel mooi samengesteld, met prachtige kleuren, en die tekst is super !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met deze stempels heb ik zelf niet veel, vind ze vreemd en een beetje eng... gek misschien? Maar wat jij er dan weer mee gedaan hebt op je pagina's.. ja dat vind ik dan weer heel erg mooi! En haar imperfectie past natuurlijk heel goed bij je tekst. En wauw, wat een kleuren en achtergrond! Het nummer van John Legend is ook een van mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Linda,
  Bedankt voor je felicitaties! Het liedje vind ik ook prachtig en is momenteel één van mijn favorietjes. Voor de rest sluit ik me zowat aan bij Marjan. Prachtig gedaan maar ik vind het ook maar engerdjes!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, perfectie en imperfectie........een boeiend iets. Ik vind je pagina's prachtig van kleur en compositie, de song prachtig en ik besef weer eens dat ik de stempel van TH 'embrace imperfection' nog nooi gebruikt heb....hoe zou dat nu toch komen? warme groet Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Imperfect, hoe, waar!!!??? Zoals altijd is je werk, best wel perfect hoor Linda, zo zie ik het toch, mooie tekst, mooie kleurencombinatie in perfecte harmonie en mooie stempel combinatie, en de stempels van stampotique zijn zo mooi en grappig dat we door alles door kijken , niet??? Niks imperfect, alle perfect!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Really gorgeous page! I love the background, all the subtle textures, and of course your Stampotique figure :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja ik vind de stampels van Stampotique ook errug leuk, je hebt er een fantastiche art journal page mee gemaakt, de kleuren zijn ook schitterend! Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fantastic pages, beautiful layering and texture in the background. The words are good ones to live by :) Have a great week, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gewoon een PERFECTE pagina, ik wou dat ik hem kon vangen voor in mijn eigen journal. Die band in het midden is super en Mothloved is prachtig ingekleurd. Loslaten van drang naar perfectie is één van mijn streefdoelen voor 2014, dus het thema zal ongetwijfeld ook nog in mijn journal aan bod komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wouw wat heb je dit schitterend gemaakt, ik vind hem prachtig.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Roze is niet echt mijn kleur maar ik vind het echt een heel mooi geheel, zelfs de stampotiquestempel met roze kledij...een combinatie waar ik zelf niet aan zou denken maar zo te zien is het toch perfect mogelijk. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je bezoekje en het plaatsen van een reactie!
Nog een fijne dag!
Groetjes,
Linda

Thanks for your visit and leaving a little note!
Have a nice day!
Greetings,
Linda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...